top of page

Zomerse recepten voor tijdens je dieet

ZOMER editie receptenbundel

exclusief voor W8CONTROL klanten




De zomervakantie is reeds aangebroken. Velen onder jullie zouden in eerste instantie denken dat de vakantie een ‘moeilijke’ periode is om het gewicht onder controle te houden. Bij W8control weten wij dat dat helemaal zo niet hoeft te zijn. We hebben voor jullie enkele makkelijke koude gerechten, bijgerechtjes, maar ook BBQ geïnspireerde zomergerechten uitgewerkt in deze editie van onze receptenbundels.


Verschillende pagina’s inspiratie als ideetje voor een heerlijke vakantie zonder al te veel zorgen over je gewicht. Probeer ook vooral te genieten. Dat gaan wij ook doen, ieders op onze beurt, zo blijft W8control open gans de zomer zodat jullie steeds terecht kunnen bij ons.



Fijne vakantie van ons allemaal & blijf gezond!


Team W8CONTROL & Team TuniQ


Iris, Koen, Lotte, Leen, Anne, Kim, Jynthe, Karen, Glenn, Robin, Nathalie & Tijab.


Je kan hier de bundel in PDF downloaden en dan heb je bij elk recpte ook een leuke foto!



Receptenbundel W8CONTROL ZOMER 2021
.pdf
Download PDF • 2.41MB





Warm hapje van de BBQ


Geschikt vanaf Fase 2


Benodigdheden voor 1 persoon:


½ W8control Fase 2 Grill brood

Milner smeerkaas met tuinkruiden

70 gr gerookte zalm

20 gr fijngesnipperde ui

Afwerken met wat rucola en verse kruiden naar believen.


Voor fase 1b en 1c kan je enkele van onze crostinos gewoon rechtsreeks uit het zakje gebruiken


Bereidingswijze:


Leg het grillbroodje op de BBQ. Leg eerst de binnenzijde van het broodje op het rooster van de BBQ en laat grillen.

Haal het grillbroodje van de BBQ en besmeer de binnenzijde van het broodje dun met de MILNER - smeerkaas ‘Tuinkruiden’.

Leg het broodje terug op de BBQ en laar verder garen. De smeerkaas smelt in het broodje.

Haal het krokante broodje van de BBQ en beleg met de gerookte zalm en de fijngesnipperde ui.


Carpaccio van tomaat met cottage cheese ( voorgerechtje)

Geschikt vanaf Fase 2


Ingrediënten:


2 grote stevige tomaten

verse basilicum

100 gram cottage cheese (light)

- Snijd de tomaten zo dun mogelijk en verdeel deze op een groot bord

- Verdeel de cottage cheese over de tomaten

- Werk af met verse basilicum, olijfolie en peper en zout.



ITALIAANSE OMELET WRAP


Vanaf fase 1c ( Hoofdgerechtportie )


2 eieren 1 tl oregano Snuif peper 2 plakjes parmaham 1 el Parmezaanse kaas Handje rucola



Kluts de eitjes en voeg een snuifje peper en de oregano toe. Bak deze in een koekenpan met een drupje olijfolie. Draai het vuur laag. Laat de eieren rustig stollen en voeg op het laatste moment de Parmezaanse kaas toe. Wanneer dit klaar is beleg de eierwrap met de plakjes parmaham en een flinke hand rucola en rol deze op. Je mag altijd aanvullen met ++ groentjes vanuit je fase papier.


GEVULDE PAPRIKA MET TONIJN

Vanaf Fase 1b ( Hoofdgerecht portie)




1 paprika

125g tonijn uit eigen nat

0,5 ui

1 teentje knoflook

Vers gesneden kruiden naar wens ( bieslook, basilicum, kervel, tijm,…)

1 tl paprikapoeder

½ bol mozzarella light

Peper en zout

Olijfolie


Verwarm de oven op 200°

Was de paprika. Snijd deze doormidden en verwijder het witte vlies en de zaadjes.

Snijd de knoflook en de ui fijn.

Doe de tonijn, ui, knoflook, paprikapoeder, peper en zout in een kom en meng deze goed door elkaar.

Leg de halve paprika’s op zilverpapier op de BBQ en verdeel hier het tonijnmengsel over.

Bestrooi de paprika’s met de mozzarella light en besprenkel het met olijfolie.

Bak de gevulde paprika’s 10 min op een matig warme BBQ met het deksel gesloten.

Je mag altijd aanvullen met ++ groentjes vanuit je fase papier.


GROENTENPAKKETJES BBQ


Vanaf Fase 1 b


1 courgette 1 rode paprika 1 groene paprika 100 g tomaat 1 rode ui 4 el olijfolie 2 tl oregano Grof zeezout Vers gesneden kruiden naar wens Maak de papilotte max met 400 g groenten per persoon. 120 tot 150 g mager vlees of vis op de BBQ gegrild naar keuze.


Snijd de courgette, de paprika in stukjes en de ui in ringen en halveer de tomaatjes.

Meng de olijfolie met de oregano en meng dit onder de groenten.

Verdeel de groenten over de folie.

Zet 15-20 minuten op de BBQ tot deze gaar is.





ITALIAANSE KIPSPIESJES MET LOOK


Vanaf Fase 1 b ( portie per persoon)



120 tot 150 g kipfilet 1 teentjes knoflook 2 el olijfolie 1 takjes rozemarijn 1 el oregano Peper





Pers de lookteentjes uit boven de kom en rits de rozemarijn van de takjes. Voeg ook de oregano en wat peper naar smaak toe aan de marinade.

Snijd de kip in blokjes en leg ze in de marinade. Heb je tijd, dan is het het lekkerste als je de kip zeker 2 uur in de marinade laat staan. Rijg de kippenblokjes aan de spiesjes.

Daarna bak je deze op de BBQ.


Super eenvoudige vleesbereiding maar Ohhhh zo lekker. Je moet het echt eens proberen.


Vanaf fase 2 is het heerlijk om ook nog wat citroensap en citroen zeste toe toe voegen aan de marinade.


Maak hierbij gewoon een rauwkostsalade van de groenten die toegelaten zijn in jouw fase. met frisse azijn of bijvoorbeeld onze kant-en klare honinig mosterd dressing.


TIP:


Je kan ook bijna alle groenten ( behalve slasoorten natuurlijk) in zijn geheel op een minder warme BBQ vooraf garen onder deksel. Super smaakvol is dat.


( denk maar aan aubergines, courgette, wortels, schijven knolselder, koolrabi etc…)



Koude pastasalade


Vanaf fase 1


Ingrediënten voor 4 personen:

2 zakjes Protein Fusili

Yonnaise – 2B SLIM

1 groene paprika

1 gele paprika

2 tomaten

2 eetlepels pijnboompitten

Peper & zout


Bereidingswijze :


Kook de fusili zoals aangegeven op de verpakking.

Spoel de pasta af onder koud water en laat uitdampen in een vergiet. Doe de pasta in een kom wanneer die volledig afgekoeld is.

Snij de paprika’s in twee in de lengte. Zet ze gedurende 20 minuten onder de grill. Wanneer de paprika’s afgekoeld zijn, kan je ze ontvellen.

Snij alle groenten fijn en meng ze, samen met de pijnboompitten, door de pasta.

Kruid met peper en zout.

Bewaar in de koelkast tot wanneer je gaat opdienen.


Extra: Je kan eventueel wat yonnaise (2B SLIM) door de pasta roeren om het wat romiger te maken.



Groentenschotel met gegrilde aubergines van de BBQ

Vanaf fase 1


Ingrediënten voor 4 personen;


1 ui

Verse tijm

Peper & zout

2 aubergines

1 groene paprika

2 eetlepels olijfolie

200 gram champignons


Bereidingswijze:

Steek de BBQ aan. Probeer deze op 180 graden te krijgen.

Was de aubergines. Verwijder het groen en snijd in plakken van 0,5 cm.

Pel de ui en snijd in partjes.

Was de paprika. Verwijder de steel en zaadlijst en snijd het vruchtvlees in grove stukken.

Maak de champignons schoon.

Verdeel de groenten over een ovenschaal die op de BBQ past, of gebruik een speciale BBQ schaal met gaatjes in de bodem.

Giet de olijfolie over de aubergines. Breng op smaak met peper, zout en verse tijm.

Plaats de schaal met aubergines in de barbecue. Bij 180 graden is deze in zo’n 30-35 minuten klaar.

Haal het gerecht uit de oven.

Je kan dit meteen heerlijk warm eten, maar je kan dit gerecht ook laten afkoelen. Koud zijn deze aubergines van de BBQ ook heerlijk!



TIP: Vanaf Fase 2 heerlijk om af te werken met wat verkruimelde Feta of Geitenkaas


Crunchy zomersalade van bloemkool en broccoli


Vanaf fase 1 b zonder noten en pitjes.

Vanaf fase 2 met pitten en nootjes en wat olijfolie en citroensap.



Ingrediënten voor 4 personen :


150 g broccoli

150 g bloemkool

40 g fijngesneden peterselie

15 g zonnebloempitten

50 g ongezouten, ongebrande cashewnoten

1 goed snuifjes zout

Scheutje azijn.


Bereidingswijze:


Week de zonnebloempiten 1 nacht in water met 1 koffielepel zout.

Kook de bloemkool en broccoli gaar. Laat ze nadien afkoelen.

Hak de bloemkool en broccoli fijn en vermeng ze met de zonnebloempitten en cashewnoten.

Voeg zout toe en werk af met de peterselie.



Wortel ‘frietjes’ met kruiden op de BBQ (vanaf FASE 2)


Lekker bijgerechtje op de BBQ bij je gegrilde stukje vis of kip of vlees. Vul aan met een knapperige salade van ++ groentjes vb komkommer / spinazie en rauwe champignons.


Ingrediënten:


150 gram wortel

1 eetlepels olijfolie

1 takje verse koriander

1 theelepel kruidenmix Ras-el-Hanout ( Marrokaanse kruiden met komijn en curry)

Zout


Bereidingswijze:


Schil de wortels en snijd ze in 1 cm dikke reepjes.

Besprenkel de wortelreepjes met olijfolie.

Voeg de kruidenmix en zout toe.

Meng het geheel goed zodat de wortelreepjes goed met olie en kruiden bedekt zijn.

Leg een vel bakpapier op een bakblik en verdeel de wortels goed. Het beste is wanneer ze zo min mogelijk over elkaar heen liggen.


Zet op de BBQ bij 180 graden voor 25-30 minuten. Na 1/2de van de tijd kan je de wortelen eventueel een keer omscheppen.

Garneer met gehakte koriander en serveer!



Paëlla van bloemkoolrijst


Ingredïenten voor 1 persoon:



200 gr bloemkoolrijst

1 theelepel kurkuma

50 gr kip

5 grote steurgarnalen

10 mosselen

1 rode puntpaprika

1 plukje saffraan

3 eetlepels gekookt water

1/2 blokje bouillon (kip of vis)

1 teentje knoflook

Zout

Peper

Olijfolie


Bereidingswijze:


Meng de kurkuma door de bloemkoolrijst. Zo kleurt de bloemkoolrijst geel.

Meng een eetlepel olijfolie met wat zout en het geplette teentje knoflook. Laat de garnalen er even in marineren.

Giet in een klein kommetje de 3 eetlepels kokend water en leg de saffraan erin met de bouillon.

Snij de kip in kleine stukjes

Snij de puntpaprika doormidden en verder in halve ringetjes

Verwarm een eetlepel olijfolie Ine een grote pan of in de wok en voeg de kip en de puntpaprika toe. Goed roeren en laat een minuut of 2-3 bakken

Schenk het mengsel van water, bouillon en saffraan toe. Laat nog even mee stoven samen met de mosselen.

Voeg nu de bloemkoolrijst toe en laat mee doorbakken tot de bloemkoolrijst gaar is.

Terwijl alles gaart, neem je een andere pan om de garnalen kort in te bakken of op te warmen.

Proef van de bloemkoolrijst en voeg nog peper en zout naar smaak toe

Leg de garnalen boven op de bloemkoolrijst en dien op.

Smakelijk!



Algemene Tips voor bij de BBQ



*Maak groentenspiesjes

*Serveer gezonde bijgerechtjes

*Neem geen brood of pasta

*Neem Rabeko saus i.p.v. gewone saus


*Koop geen gemarineerd vlees maar marineer het eventueel zelf met de juiste ingredïenten. Heel veel marinades van de beenhouwer bevatten suikers, honing of fruitsappen zonder dat je het weet.


Wist je dat je ook ‘droog’ kan marineren?


Bijvoorbeeld met zout/chilipeper/ veel verse kruiden/knoflook…. 1 eetlepel olie kan je gebruiken om het vlees of vis in te masseren. Dan overvleoding bedekken met je specerijen en kruiden, bedekken met plastic folie en en dan 1 nacht in de ijskast laten staan ( voor vlees mag dat zelfs met een ‘gewicht erbovenop’ ( dat gewicht kan een bus melk ofzo zijn bijvoorbeeld) De druk zal zorgen voor een extra push van de marinade in je vlees)


*Kruid zelf af met olie, azijn, peper en zout

*Zet water met munt of limoen op tafel i.p.v. alcohol





Gegrilde Gamba’s ( vanaf fase 1b)


Grijze gamba’s 2 tenen look 2 el olijfolie met chili Zwarte peper en zout Tijm en rozemarijn Satéprikkers


Neem een schaaltje en doe hier de eetlepels olijfolie met chili, kruiden & look in

Breng op smaak met peper en zout.

Meng de gamba’s en laat ze een halve dag marineren in de koelkast.

Rijg vlak voor de BBQ de gamba’s aan de prikkers.

Leg ze op de BBQ en draai ze een keer om. De gamba’s zijn klaar als roze kleuren, na circa 5 minuten.


GROENTENSPIESJES ( vanaf fase 1)


Champignons Rode paprika Gele paprika Rode ui 2 teentjes knoflook 2 takjes rozemarijn 2 el olijfolie Peper en zout Sateprikkers




Snij de groenten in dezelfde grote in blokjes. De champignons kan je beter heel laten als je ze gaat grillen anders vallen ze uit elkaar. (Verwijder enkel de steeltjes)

Voor de kruidenolie pers je de knoflookteentjes uit en meng je dit samen met de olie, peper, zout en de fijngesneden kruiden (verwijder de blaadjes van het rozemarijntakje en hak fijn)

Vervolgens rijg je de verschillende groenten aan de sateprikker en leg deze op een bord. Als laatste bestrijk je de spiesjes met de kruidenolie.


GROENTENMIX OP DE BBQ ( vanaf fase 1)


Courgette Aubergine Rode paprika 200g asperges broccoli 250g champignons (gehalveerd) Rode ui 100g groene olijven 2tl gedroogde italiaanse kruiden 2 teenjes knoflook




Meng de groenten met een grote scheut olijfolie, knoflook, peper, zout en de gedroogde kruiden in een grote kom. Dek af en laat minimaal 15 min tot maximaal een nacht marineren in de koelkast.

Doe de groenten in een wokpan (wokpan met gaatjes voor op de BBQ) Voeg nadien nodig nog wat olijfolie toe, want de aubergine heeft waarschijnlijk al de olie opgezogen en zet ze daarna op de BBQ.

Rooster de groenten in 25 min gaar en roer af en toe even om.


ZALM PAKKETJES VAN DE BBQ ( vanaf fase 1)

Zalmfilet met en of zonder vel Zwarte peper en zout SALSA VERDE: 4el platte peterselie fijngehakt 2 teentjes knoflook 4 el kappertjes 8 el olijfolie 1 kleine tl mosterd 2 el dragon of witte wijnazijn Peper en zout






Salsa Verde ( vanaf fase 1)


Hak de knoflook, peterselie en de kappertjes fijn.

Wanner je een hebt wrijf je de kruiden samen me de mosterd en zeezout in een vijzel. Anders wrijf je met de bolle kant van een eetlepel over de kruiden op een snijplank. (op deze manier komen er veel smaken vrij)

Schep alle kruiden in een kommetje. Giet er de extra olijfolie erbij. Schenk de azijn erbij en breng op smaak met peper.


Verdeel de salsa mix op de zalm in het aluminiumfolie. Vouw deze dicht en laat het 8-10 min afhankelijk van dikte garen op de BBQ


TIP -> restjes bewaren en olies maken:


De overschot van de salsa kan je makkelijk enkele dagen bewaren in de koelkast. Overschot van allerlei kruiden kan je trouwens altijd toevoegen in je fles olijfolie. Als je die dan in de koelkast bewaard dan heb je altijd lekkere ‘kruidenolie’. Je kan dat niet alleen doen met kruiden, maar ook met look of zelfs vanillestokjes ( heerlijk verrassend parfum over je salades)



Mosseltjes op de BBQ ( vanaf fase 1)


Mosselen (1KG) 2 kleine rode ajuinen 1 teentje knoflook Bladpeterselie Bieslook en tijm Basilicum Koffielepel mosselkruiden Olijfolie


Snij de look en ajuin in kleine stukjes.

Snij de peterselie, bieslook, tijm en basilicum ook in fijne stukjes. Meng de kruiden, look en ajuin met een scheut olijfolie. Doe de mosselkruiden erbij en meng nog eens goed zodat de kruiden overal mooi verdeeld zijn.

Laat de kolen mooi wit worden voor je de mosselen erop legt.

Spoel de mosselen 2 keer onder koud water. Neem genoeg aluminiumfolie en maak een bakje van ongeveer 30CX20 cm waarin de mosselen passen.

Verdeel de mosselen in dit bakje.

Zodra de mosselen zich openen roer je ze om zodat de kruidenmix goed kan inwerken. Als je ziet dat de mossel loskomt van de schelp is ze klaar. Let er wel op dat ze allemaal open zijn.



Gegrilde zalm met salsa van cherrytomaten ( vanaf fase 1b, maar dan zonder limoensap en beter met gewone tomaten)


Ingrediënten:


1 zalmfilet (150 gr)

150 gr cherrytomaten (rode, gele, oranje, zwarte, groene)

1 lente ui

1 rode peper

¼ komkommer

Verse koriander

Sap van ½ Limoen


- Kruid de zalm met peper en zout (besprenkel eventueel met olijfolie)

- Halveer de cherrytomaten

- Snijd de lente ui, komkommer, rode peper en verse koriander fijn.

- Grill de zalm op de BBQ (De zalm mag nog roze kleuren vanbinnen)

- Doe al de groentjes in een meng kom en voeg het sap van de limoen toe, een scheur olijfolie en kruid nog af met peper en zout. Meng deze goed ondereen.

- Serveer de zalm met de salsa.


Salade met parmaham

Vanaf fase 1C


Ingrediënten:


200 gram gemengde sla

1 tomaat

½ gele paprika

6 groene olijven

100 gram parmaham

50 gram light mozzarella


- Was de salade grondig

- Ontvel, ontpit en snijd de tomaat in lange schijfjes

- Snijd de paprika in fijne lange schijfjes

- Halveer de olijven

- Voeg al de bovenstaande ingrediënten samen in een mengkom en zet deze ondereen met een scheut olijfolie.

- Kruid met peper en zout en eventueel een beetje gedroogde oregano

- Ontvet de parmaham

- Dresseer de groenten op een bord en werk af met de parmaham en mozzarella.


Tip:je kan in plaats van olijfolie ook balsamicoazijn gebruiken (dit bevat wel suiker dus gebruik hier best niet te veel van)



Kip met paksoi op de BBQ ( vanaf fase 1 maar dan zonder citroensap en zonder noten)


Ingrediënten:


120 gram kipfilet

1 paksoi

¼ groene paprika

6 Cashew noten

2 spl soja saus

1 teentje knoflook

Sap van ½ citroen

1 cm verse gember


- Maak eerste de marinade voor de kip. Snijd de groene paprika in super fijne blokjes, mix de cashew noten, pers het teentje knoflook en de gemberwortel meng alles in een kommetje samen met de soja saus en het sap van de citroen.

- Voeg de kip toe aan de marinade, zet goed ondereen. (laat dit minstens 12 uur rusten in de koelkast)

- Snijd de paksoi in vier stukken op zijn langst.

- Verhit de BBQ en leg de kipfilet en paksoi erop tot deze gaar zijn.

- Nadien kan je eventueel de overige marinade gebruiken om over de warme paksoi te gieten.



Gevulde Aubergine (vanaf fase 1C)


Ingrediënten:


1 aubergine

1 ei

1 sjalot

½ teentje knoflook

Gedroogde Parmezaanse kaas

Verse peterselie

- Halveer de aubergine op zijn langst

- Snijd de sjalot en peterselie fijn

- Hol de aubergine uit en doe het binnenste in een mengkom

- Mix door het binnenste van de aubergine het ei en knoflook

- Roer het sjalotje en de peterselie door het mengsel en kruid met peper en zout.

- Verwarm de oven voor op 180 graden.

- Giet het mengsel in het omhulsel van de aubergine en werk af met Parmezaanse kaas

- Zet gedurende 20 minuten in een vuurvaste schaal op de Medium High BBQ


Gegrilde steak met oesterzwammen (vanaf fase 1b)


Ingrediënten:

150 gram steak

200 gram oesterzwammen

1 teentje knoflook


- Leg de steak twee uur op kamertemperatuur

- Pers de knoflook, peper en zout in een goede scheut olijfolie

- Roer de oesterzwammen door de olijfolie

- Grill de steak naar jouw gewenste bakwijze

- Roerbak de de oesterzwammen in een pannetje op de BBQ of laat ze in een vuurvaste schaal meegaren op het vuur.

- Je kan eender welke andere paddestelen toevoegen, en/of ook nog een stoofgroente zoals paksoï of spinazie bijvoorbeeld.

Tip: serveer hierbij nog een frisse sla mengeling of al jouw toegelaten ++ /+ groenten van jouw fase



Gegrilde prei met mosterd vinaigrette (vanaf fase 1)


Ingrediënten:

2 stronken prei

1 sjalot

Verse tijm

1 el mosterd

1 el witte wijnazijn

1 el olijfolie


- Steek de BBQ aan

- Snijd de onderkant en het groene gedeelte van de prei

- Snijd de prei op zijn langst doormidden

- Leg de prei gedurende 30 minuten op de BBQ (draai regelmatig om)

- Snijd de sjalot fijn

- Meng de sjalot met de tijm, wijnazijn, mosterd en olijfolie

- Serveer de vinaigrette over de prei

Tip: lekker met een stukje witte vis


Smokey asperges (vanaf fase 2)


Ingrediënten:


250 gram groene asperges

50 gram jonge spinazie

100 gram kersttomaatjes

50 gram feta (light)


- Steek de BBQ aan

- Spies de tomaatjes aan een saté prikker

- Leg de asperges ongeveer voor 10 minuten op de BBQ

- Leg enkele minuten later de spiesjes mee op de BBQ

- Werk af met spinazie en een beetje feta kaas.





Kalkoenspiesje van de grill

(vanaf Fase 1)


Ingrediënten:


120 gram kalkoen

¼ groene paprika

¼ gele paprika

½ gele rode paprika

½ courgette

Provençaalse kruiden

- Snijd de kalkoen in blokjes

- Kruid deze met peper, zout en Provençaalse kruiden

- Snijd de groenten in grove stukken

- Spies de spiesjes afwisselend met vlees en groenten

- Bak deze op de BBQ

Tip: als je overschot groentjes hebt, grill deze mee op en eet deze devolgende dag als koude lunch met wat mager beleg, bijvoorbeeld Filet de Sax.



Zomers dessert met speculaas (uitzonderlijk een keertje vanaf fase 2B)


Ingrediënten voor 4 personen

100 gram kersen (+ een beetje extra om af te werken)

2 eetlepels pistachenoten

2 eetlepels citroensap

100 gram frambozen

200 gram magere kwark/platte kaas natuur (ongesuikerd)

4 zakjes SHIP zoetstof

8 koekjes Vermeiren suikervrije speculoos

1 gelatineblaadje

2 eetlepels zoetstof naar keuze

1 eiwit


Bereidingswijze

Week het gelatineblaadje 10 minuten in koud water.

Ontpit de kersen en doe ze samen met de frambozen, het citroensap, de SHIP-zoetstof en een scheutje water in een pannetje. Breng op een zacht vuur aan de kook. Laat 10 minuten pruttelen.

Zet het vuur na 10 minuten uit en mix het geheel goed door.

Knijp de gelatine uit en meng onder de warme vruchten. Laat het geheel nadien afkoelen.

Verkruimel de speculaaskoekjes in een blender.

Hak de pistachenoten fijn.

Verdeel de koekjeskruimels over de glaasjes.

Schep er de vruchtencoulis op en laat 2 uur in de koelkast opstijven.

Klop het eiwit stijf en meng met de zoetstof onder de platte kaas.

Schep de platte kaas op de vruchtencoulis en werk af met de gehakte pistachenoten en een kers.





Over dessertjes:


Dessertjes blijven een moeilijk gegeven wanneer je een koolhydraatarm of eiwitdieet volgt. Maar we begrijpen dat er zin is om met het gezelschap mee te eten.


Probeer het in de zomer te houden op een stukje fruit op de BBQ of gewoon versneden met wat verse munt.


Zet een lekkere kop koffie, of een lekkere thee en vervang deze goesting naar iets zoet in een van onze puddings of onze dessertjes.


Vanaf FASE 2 kan bij de koffie gerust ook een stukje suikervrije chocolade, onze ‘Maltesers’ in witte of melkchocolade of onze nieuwe suikervrije nougat.


Al deze snacks zijn te vinden in onze winkels of online op onze webshop.


Of vraag er gerust naar tijdens je afspraak bij je coach of bij je volgende winkelbezoek.











Bij alle gerechten mag je onze Sauzen en dressings gebruiken vanaf onze fase 1!


Rabeko Sauzen:



2BLSIM Sauzen:



Slim Pasta:


( vegetale pasta zonder koolhydraten):


Wil jij meer recepten en inspiratie?


Volg ons op Instagram! Meer dan 400 voorbeelden hebben we al gepost.


Sluit je aan op onze besloten groep : ‘W8CONTROL, RECEPTEN & TRICKS ‘ op Facebook. Hier verschijnen ook dagelijks tips en recepten van W8control maar ook van andere klanten.




Veel succes, smakelijk eten en nogmaals een heel fijne vakantie gewenst van gans ons team;!



279 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page