AFSLANKDIETEN MET BEGELEIDING

 

 

Hoe gaan we te werk?

Als u interesse heeft om bij ons te komen afslanken maakt u best eerst een afspraak voor een intake gesprek. Dit kan via onderstaande knop, via mail, facebook of telefonisch.

Bij een intakegesprek voorzien wij een uur om meer te weten te komen over je huidige eetpatroon je valkuilen en je doestelling. Ook wordt je gewogen op een professionele weegschaal waar we je spiermassa, vet en vocht percentage op kunnen zien. Hierna bekijken we wat je vetpercentage zou moeten bedragen om zo je ideale gewicht te kunnen berekenen.

Na de weging worden de verschillende soorten dieten uitgelegd, we geven wat meer uitleg over de werking van ons lichaam en hoe het gekozen dieet werkt.

Heel belangrijk om te weten is dat het diëten zelf maar een kort deel van het hele proces inhoud. We proberen iedereen zo snel mogelijk van hun kilo’s te verlossen en de focus vooral te leggen op het ‘op gewicht blijven’.

Uiteindelijk is het na een dieet dat het pas moeilijk wordt voor de meesten. En daarbij kunnen wij jullie helpen! We voorzien jullie van de juiste kennis om achteraf slimmere beslissingen te kunnen nemen om zo perfect op gewicht te kunnen blijven.

Iedereen is van harte welkom, gaat het nu over serieus overgewicht of slechts 2 kg afvallen of zelfs 10 kg bijkomen? Bij W8CONTROL kan iedereen terecht.

Vestiging: W8CONTROL TURNHOUT

NU EEN AFSPRAAK BOEKEN

>>>

AFSLANKDIETEN 

ZONDER BEGELEIDING

Met W8CONTROL willen we tegelijkertijd ook mensen bedienen die geen nood hebben aan begeleiding maar toch willen starten met afvallen.

We hebben hier W8CONTROL bags ( startpakketten) voor ontwikkeld. In deze tas zit ofwel een 10 dagen( DIEETBAG) of een 7 dagen dieet ( KETOBAG) met de best verkopende en noodzakelijke dieetproducten.  Tevens ook een step by step begeleidend schema, een lintmeter (en bij het 7 dagendieet een KETO stick.  Deze bags zijn uiteraard ook te vinden in onze webshop bij de startpakketten.

 

In onze service zit steeds onbeperkt de mogelijkheid om in de shop in Oud-Turnhout tijdens de openingsuren gratis en onbeperkt gebruik te maken van onze 'bodyscan' weegschaal. Zo kan je telkens wegen en opvolgen wat je met jouw lichaam hebt bereikt en dit eventueel bijsturen.

Vestiging: W8CONTROL OUD-TURNHOUT

NU EEN AFSPRAAK BOEKEN

>>>

W8CONTROL TURNHOUT: STEENWEG OP DIEST 66, 2300 TURNHOUT, TEL : 0468 32 83 89

W8CONTROL OUD- TURNHOUT: STEENWEG OP TURNHOUT 68, 2360 OUD-TURNHOUT, TEL : 0470 39 26 52

W8CONTROL HOOGSTRATEN, VRIJHEID 121,

2320 HOOGSTRATEN

TEL: 0471 68 55 19

W8CONTROL BREE: OPPITERSTRAAT 17, 3960 BREE

TEL : 0498 38 26 04

MAIL: info@w8control.be

IBAN BE 41 0689 0420 3210         BTWNR: BE 0661.609.086        @2018 COPYRIGHT BY W8CONTROL  ®BISQI   DESIGN BY BOOST-IT.BE

EEN VRAAG? 

MAIL ONS