top of page
W8Control-32.jpg

Afslanken
met begeleiding

Wij begeleiden jou van A tot Z

scroll

Hoe gaan we te werk?

Als u interesse heeft om bij ons te komen afslanken maakt u best eerst een afspraak voor een intake gesprek. Dit kan via onderstaande knop, via mail, Facebook, Whatsapp of telefonisch.

Bij een intakegesprek voorzien wij een uur om meer te weten te komen over je huidige eetpatroon, je valkuilen en je doelstelling. Ook wordt je gewogen op een professionele weegschaal waar we je spiermassa, vet en vocht percentage op kunnen zien. Hierna bekijken we wat je vetpercentage zou moeten bedragen om zo je ideale gewicht te kunnen berekenen.

Na de weging worden de verschillende soorten dieten uitgelegd, we geven wat meer uitleg over de werking van ons lichaam en hoe het gekozen dieet werkt. 

Heel belangrijk om te weten is dat het diëten zelf maar een kort deel van het hele proces inhoud. We proberen iedereen van hun kilo’s te verlossen en de focus vooral te leggen op het ‘op gewicht blijven’.

Uiteindelijk is het na een dieet dat het pas moeilijk wordt voor de meesten. En daarbij kunnen wij jullie helpen! We voorzien jullie van de juiste kennis om achteraf slimmere beslissingen te kunnen nemen om zo perfect op gewicht te kunnen blijven.

Iedereen is van harte welkom, gaat het nu over serieus overgewicht of slechts 2 kg afvallen of zelfs 10 kg bijkomen? Bij W8CONTROL kan iedereen terecht.

W8Control-26.jpg

Afslanken zonder begeleiding

Ontdek onze handige startpaketten

scroll

Met W8CONTROL willen we tegelijkertijd ook mensen bedienen die geen nood hebben aan begeleiding maar toch willen starten met afvallen.

We hebben hier W8CONTROL bags ( startpakketten) voor ontwikkeld. In deze tas zit ofwel een 7 dagen( DIEETBAG) of een 7 dagen dieet ( KETOBAG) met de best verkopende en noodzakelijke dieetproducten.  Tevens ook een step by step begeleidend schema, een lintmeter (en bij het 10 dagen KETO dieet een KETO stick.  Deze bags zijn uiteraard ook te vinden in onze webshop bij de startpakketten.

 

In onze service zit steeds onbeperkt de mogelijkheid om in de shop in Oud-Turnhout tijdens de openingsuren gratis gebruik te maken van onze 'bodyscan' weegschaal. Zo kan je telkens wegen en opvolgen wat je met jouw lichaam hebt bereikt en dit eventueel bijsturen.

Ontdek onze dieet en proteindieet startpakketten
Online training

Online
begeleiding

Begeleiding op afstand

scroll

Wil je familie of een verre vriend ook de resultaten die jij al hebt behaald? Dat kan! We doen ook online dieet begeleiding voor mensen die onze shop niet kunnen bereiken.

Klik op de button hieronder als je hier graag contact over wil opnemen.

Hoe verloopt een dieet intakegesprek?

Hoe verloopt een dieet intakegesprek?

bottom of page