Iris gevers Dieet winkel W8control Turnhout.jpeg

Iris Gevers
Zaakvoerder - Oprichter 

 

Iris Gevers,

zaakvoerder en reeds 14 jaar gespecialiseerd in het begeleiden van mensen naar een gezonder gewicht.  Ze werkt nog elke dag actief mee in coaching van klanten en alle opleidingen worden ook door haar gegeven.   In haar vrije tijd kan je haar hondje BISQI en dochter Loïs altijd aan haar zijde vinden.  Iris kent het lichaam van binnen en buiten. Zij staat garant voor jouw succes bij W8CONTROL.  

Koen Jonkers
Zaakvoerder - Marketing & Logistics

 

Koen Jonkers,

Staat in voor het algemene management van services en products.  Marketing, website, webshop en HR staan ook op zijn lijstje.  Ook alles wat met BisQi te maken heeft neemt hij voor zijn rekening. Tijdens zijn studies heeft hij het diploma van dieetleer op zak gestoken.  Tevens fitnessfanaat & autoliefhebber, sportvoedingsadviseur en gecertifieerd E-fit begeleider.

Koen Jonkers, W8control dieet Turnhout, oud-Turnhout & Hoogstraten.jpeg
Lotte van Loon voedingscoach Turnhout bij W8control.jpeg

Lotte Van Loon
Foodcoach- Filliaal Manager Turnhout

 

Lotte Van Loon: Filiaalverantwoordelijke  Turnhout  en rechterhand van Iris .  Ze is een gepassioneerd fashionista en healthy foodfreak van nature. Met plezier helpt ze jou als klant alle dagen te motiveren en op weg naar jouw slank leven. Niet voor even, voor altijd.

Anne De Vry
Diëtiste - Foodcoach - Filliaal Manager Oud-Turnhout

 

Anne De Vry, gediplomeerd diëtiste onder RIZIV nummer 5-63285-91-601 en 

gepassioneerd door gezonde voeding en bijna dagelijks te vinden in de gym.  W8control kan dus altijd een terugbetaling garanderen dmv een officieel uittreksel voor uw ziekenfonds. Naast voedingscoach is Anne tevens gecertifieerd E-fit begeleidster. Sportvoedingsschema's en trainingschema's maakt zij met haar fitness wedstrijdervaring ook als de beste!

Diëtiste en voedingscpach Anne Devry bij W8control .jpeg
Leen Couwenberg voedingscoach bij W8control Hoogstraten.jpeg

Leen Couwenberg
Foodcoach - Filiaal Manager Hoogstraten

 

Regelmatig te vinden op de zonnige Canarische eilanden en in haar vrije tijd op de tennisbaan.  Alle mensen vanuit Hoogstraten en omstreken neemt zij voor haar rekening om tot in detail te begeleiden of te bedienen in de cosy shop van Hoogstraten.

Karen Heyman
Foodcoach - All Round medewerker

Onze 2 de allround duizendpoot die je kan tegenkomen in 1 van onze vestigingen. Als enthousiaste Flexi-Jobber maar met alle kennis als voedingscoach op zak kan zij jou ook perfect te woord staan in 1 van onze shops.

Karen Heyman, voedingscoach bij w8control Turnhout.jpeg