top of page
Iris gevers Dieet winkel W8control Turnhout.jpeg

Iris Gevers
Zaakvoerder - Oprichter 

 

Iris Gevers,

zaakvoerder en reeds 15 jaar gespecialiseerd in het begeleiden van mensen naar een gezonder gewicht.  Ze werkt nog elke dag actief mee in coaching van klanten en alle opleidingen worden ook door haar gegeven.   In haar vrije tijd kan je haar hondje BISQI en dochter Loïs altijd aan haar zijde vinden.  Iris kent het lichaam van binnen en buiten. Zij staat garant voor jouw succes bij W8CONTROL.  

Koen Jonkers
Zaakvoerder - Marketing & Logistics

 

Koen Jonkers,

Staat in voor het algemene management van services en products.  Marketing, website, webshop en HR staan ook op zijn lijstje.  Ook alles wat met BisQi te maken heeft neemt hij voor zijn rekening. Tijdens zijn studies heeft hij het diploma van dieetleer op zak gestoken.  Tevens fitnessfanaat & autoliefhebber, sportvoedingsadviseur en gecertifieerd E-fit begeleider.

Koen Jonkers, W8control dieet Turnhout, oud-Turnhout & Hoogstraten.jpeg
Sofie van Beek, dietist - dietiste - Oud - Turnhout W8CONTROL - afslanken doe je bij haar

Sofie Van Beek
Diëtiste - Foodcoach - Filliaal Oud-Turnhout

 

Gediplomeerd diëtiste onder RIZIV nummer 5-63825-36-601 en 

gepassioneerd door gezonde voeding en pakt graag een festivalletje mee door tijdens de zomers.

 

W8control kan dus altijd een terugbetaling garanderen dmv een officieel uittreksel voor uw ziekenfonds. Naast diëtiste & voedingscoach is Sofie tevens gecertifieerd E-fit begeleidster. Sportvoedingsschema's en trainingschema's behoren ook tot haar dagdagelijkse activiteiten.

Karen Heyman
Foodcoach - All Round medewerker

Onze 2 de allround duizendpoot die je kan tegenkomen in 1 van onze vestigingen. Als enthousiaste Flexi-Jobber maar met alle kennis als voedingscoach op zak kan zij jou ook perfect te woord staan in 1 van onze shops.

Karen Heyman, voedingscoach bij w8control Turnhout.jpeg
bottom of page