top of page
PHOTO-2024-04-29-14-45-18.jpg

Iris Gevers
Zaakvoerder - Oprichter 

 

Iris Gevers,

zaakvoerder en reeds 15 jaar gespecialiseerd in het begeleiden van mensen naar een gezonder gewicht.  Ze werkt nog elke dag actief mee in coaching van klanten en alle opleidingen worden ook door haar gegeven.   In haar vrije tijd kan geniet ze van uitjes met haar jeugdvriendinnen en dochter Loïs en hondje Kiwi kan je altijd aan haar zijde vinden. Haar tweede passie is fashion.  Iris kent het lichaam van binnen en buiten. Zij staat garant voor jouw succes bij W8CONTROL.  

Koen Jonkers
Zaakvoerder - Marketing & Logistics

 

Koen Jonkers,

Staat in voor het algemene management van services en products.  Marketing, website, webshop en HR staan ook op zijn lijstje.  Ook alles wat met de productie van onze eigen BisQi koekjes neemt hij voor zijn rekening en leveringen aan B2B klanten. Tijdens zijn studies heeft hij het diploma van dieetleer op zak gestoken.  Tevens fitnessfanaat & autoliefhebber, sportvoedingsadviseur en gecertifieerd E-fit begeleider.

PHOTO-2024-04-29-14-45-18 2.jpg
PHOTO-2024-04-18-18-31-06.jpg

Daphne Baelemans

 
Foodcoach 


Daphne Baelemans,
Onze foodcoach die zowel in Turnhout als Oud-Turnhout
consultaties voor haar rekening neemt .  Daphne is een echte gevoelsmens en ze kan zich hierdoor perfect plaatsen in de stoel van de klant die voor haar zit.  Ze geniet door haar sociale karakter enorm van tijd met vrienden en familie.  Haar hobby's zijn zorgen voor haar hond,  badminton en haar vriend vergezellen naar automeetings. 

 

Lauren Smeets
Winkelverantwoordelijke Filliaal Oud-Turnhout

Lauren Smeets,

Gepassioneerd door gezonde (sport) voeding en pakt graag een festivalletje mee door tijdens de zomers.  Ze adviseert jullie in de shop in Oud-Turnhout welk dieet of welke dieetvoeding je nodig hebt om af te slanken.  Heb jij raad nodig over sportvoeding, dan kan je hiervoor ook bij haar terecht. Ze helpt jou ook bij jouw Efit sessie en helpt bij het verzenden van onze vele webshop pakketjes.

Na haar werk overdag bij W8CONTROL trimt zij ook hondjes in de perfecte snit en kan je haar vaak in de gym vinden. 

Lauren Smeets, geeft dieet en sportvoeding advies bij W8control Oud-Turnhout
IMG_2150.HEIC

Jef Deckx
Sportvoedingsadviseur

 

Jef Deckx,

Jef is reeds enkele jaren onze vaste Flexi-Job voor ons filliaal in Oud-Turnhout op zaterdag.

Hij heeft reeds 20 jaar ervaring in sportvoeding en werkte vele jaren terug al in de speciaalzaak in sportvoeding  'Naturalize' samen met zijn broer. Hij kent de producten van binnen en vanbuiten. Wil jij de voordelen kennen van creatine, van bèta alanine of uitleg wat AAKG juist doet? Spring dan zeker eens binnen op zaterdag.

Zijn andere passie is Darts en uitstapjes met zijn gezin.

bottom of page