Koen blogt : Hoe kan jij ook jouw lichaam veranderen tot een summerbody op een half jaar tijd?


Voor en na foto's, je ziet ze in overvloed op internet, meestal met ongeloofwaardige resultaten. Ik neem jullie vandaag mee in een mijn persoonlijk verhaal , van hoe wij mensen bij W8CONTROL echt helpen en begeleiden.

Ik heb mezelf dus als testpersoon voor onze klanten ingeschakeld. Niets lijkt me beter dan dat qua geloofwaardigheid, zonder enige vorm van manipulatieve commerciële praatjes over wonderschema's en mirakelsupplementen.

Ik was vroeger zelf vaak aanwezig in de fitness en de sportclub maar door een functie als zaakvoerder van mijn andere bedrijf was ik de afgelopen jaren zelf in de wereld van excuses en ontelbare zakenlunches verstrikt geraakt.

Voor W8CONTROL werkte ik steeds aan de zijde van mijn echtgenote Iris Gevers mee op de achtergrond. Sinds de uitbreiding naar onze tweede shop ben ik meer op de voorgrond aangetreden.

Ik vond het dus hoog tijd om de draad terug op te pikken. En als ik ergens voor ga, dan meen ik het! Dat is voor iedereen die aan zijn lichaam wil werken ook een gouden regel, geef niet op, want het is nu eenmaal niet makkelijk. Kan dit zonder inspanningen van jouw kant? Nee natuurlijk niet, we hebben geen wonderpilletje dat je 1 maal per dag moet innemen. Maar, het is absoluut de moeite waard. Start er vandaag zelf ook nog mee onder onze begeleiding zou ik zeggen.

Met dit verhaal wil ik je meenemen in de journey die ik absoluut wou starten. Ik wil als de beste weten wat onze klanten voelen, welke struggles jullie tegen komen, wat werkt wel goed, wat werkt niet, welke producten en voeding eet ik met mijn lichaamsbouw beter wel of niet. Onder strikte begeleiding van onze Sports Nutrition Coach Menno begon ik met mijn goede voornemen van dit jaar : 'Beachbody in de zomer van 2018', dat was mijn doel. Of toch op zen minst in de buurt komen daarvan ;-)