top of page

W8CONTROL @ HOME Party

W8CONTROL wil ook graag de mensen bereiken die na de kantooruren graag met een dieet willen starten en hierbij toch de nodige toelichting krijgen over het dieet. Ons doel is zoveel mogelijk mensen helpen met afslanken en sneller gewicht te verliezen. Dit is niet altijd evident om gewoon via de website of via de webshop toe te lichten.  We begrijpen dat het wegens job, hobby’s van de kinderen of andere drukke dagtaken niet voor iedereen haalbaar is om tijdens reguliere uren afspraken te maken of te shoppen voor dieet- of sportproducten.

 

Daarom lanceerden we recent onze eerste W8CONTROL @home party.  1 van onze opgeleide voedingsconsulenten ontvangt thuis of bij een gastvrouw het gezelschap ( vanaf 7 personen) en zal het dieetconcept van W8CONTROL toelichten. Er is uiteraard achteraf ook de mogelijkheid om allerlei zaken te proeven. Als iedereen zijn keuze heeft gemaakt dan kan er overgegegaan worden tot de bestelling van de gewenste items. Deze worden dan netjes aan huis gebracht door de consulent zo snel als mogelijk.

 

Heb jij interesse om ook voedingsconsulente voor onze homeparties te worden? Of interesseert het jou om bij jou thuis een W8CONTROL@home party te geven? Contacteer ons dan snel via onderstaande buttons!

bottom of page