top of page

SPORTPRESTATIES - CARDIO - REVALIDATIE

SPORTPRESTATIES

Bent u een recreant of een professioneel atleet?
Dan kan E-Fit u helpen om uw sportprestaties te verbeteren.
Met E-Fit krijgt u meer spierkracht en een sneller reactievermogen.
E-Fit zal u ook helpen uw vetpercentage omlaag te krijgen.

Probeer het zelf uit en u zal verbaasd zijn van de resultaten. Veel topsporters maken al gebruik van E-Fit!

De E-Fit wordt ook gebruikt bij de voetbalploegen en bij sportarts Dr. Chris Goossens

CARDIO -  UITHOUDINGSVERMOGEN– SNELLER REACTIEVERMOGEN

E-Fit biedt een groot voordeel bij topsporters. De trainingsprogramma’s kunnen geoptimaliseerd worden voor competitieve sporten met de hulp van de speciale pakken met 20 elektroden, bevestigd op de 10 grote spiergroepen. Deze pakken sturen aangepaste E.M.S. signalen door naar de spieren.

 

We gebruiken hier het natuurlijk bewegingsproces, waardoor de respectievelijke spiergroepen de E.M.S. impulsen ontvangen in de volgorde dat de spiergroepen zich bewegen.

Hierdoor versterken we uw spiervezels en zijn reflexen. Zo leert de atleet zijn of haar spieren in de juiste volgorde te gebruiken met de juiste intensiteit.

Na 1 à 2 maand leidt dit tot hogere prestaties.

 

WARMING UP

Een ander voordeel is dat we de opwarmingstijd kunnen verkorten. De aangepaste impulsen zorgen voor een automatische opwarming van de spieren doordat de doorbloeding gestimuleerd wordt.

Doordat we met een hoger aantal spiervezels kunnen werken gedurende de E-Fit training, wordt er meer energie behouden voor de wedstrijd zelf.

 

SPIERKRACHT

Uw personal trainer kan de intensiteit van iedere spiergroep persoonlijk bijstellen om zo uw gewenste spierkracht te bereiken op een korte termijn met een aangepast, individueel E.M.S. impulsprogramma (duur, frequentie, diepte, intensiteit, …).

Door de combinatie van de externe E.M.S. impulsen met  de aangepaste oefeningen op uw zwakkere spiergroepen focussen we op een doelgerichte spieropbouw.

bottom of page