top of page
W8Control-4.jpg

Sportdieet
met begeleiding

Wij begeleiden jou van A tot Z

scroll

virtuagym - voedingsschema - turnhout - w8control.png

Sport- en sportvoedingsschema's vragen vaak een deskundig advies en mogelijks een bijpassend gamma aan supplementen en sportvoeding. Onze sportvoedingsspecialiste en diëtiste Anne zal jullie een sportvoeding en/of trainingsschema op maat maken waarbij zij samen met jou op zoek gaat naar het perfecte patroon. Gaining, aesthetic fitness, energy, recovery, endurance,...  Zowel op professionneel niveau als recreatief en voor alle types van sporten.
Maak snel je afspraak zodat we er samen aan kunnen starten om jouw doelen te bespreken en bereiken.  Je kan alles nauwgezet meevolgen in onze handige app waarin je (zelf als je dat wenst ook) alle voeding kan tracken.

W8Control-43.jpg

Sportdieet
zonder begeleiding

Jij kiest zelf graag of start met een startpakket?

scroll

We bieden de sporters onder ons een uitgebreid gamma op voorraad van diverse sportvoeding.  Voor wie wil starten of gewoon snel aan de slag wil hebben we ook handige startpakketten. In onze W8CONTROL shop te Oud-Turnhout hebben we dus een gespecialiseerd aanbod in sportvoeding en supplementen.  Fietsers, lopers, body - builders en mensen met een voorliefde voor krachttraining zullen ook op hun wenken bediend kunnen worden en over een zeer ruim gamma nutrition kunnen beschikken. Hiervoor kan je altijd tijdens de openingsuren van de shop bij ons terecht.  Na jouw eerste aankoop krijg je een W8CONTROL membership pass ( kortingskaart) die je recht geeft bij al je volgende aankopen van sportvoeding op 10% korting. Zo kunnen wij jou een scherpe prijs aanbieden op al onze sportvoeding. 

Volg onze facebookpagina 'W8CONTROL Oud-Turnhout '  en instagrampagina 'W8CONTROL sportsnutrition' als  jouw focus sportvoeding en sportdiëten  is en blijf zo altijd up-to-date van nieuwigheden en acties.

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
bottom of page