SPORTDÏETEN

Sport- en sportvoedingsschema's vragen een deskundig advies en bijpassend gamma aan supplementen en sportvoeding. Onze sportvoedingsspecialist Menno zal jullie een sportvoeding en/of trainingsschema op maat maken waarbij hij samen met jou op zoek gaat naar het perfecte patroon. Gaining, aesthetic fitness, energy, recovery, endurance,... Wij helpen jou om je doel te bereiken. Zowel professionneel als recreatief en voor alle sporten. Maak snel je afspraak, bij ons ben je echt welkom. 

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

NU EEN AFSPRAAK BOEKEN

>>>

SPORTVOEDING

 

In onze W8CONTROL shop te Oud-Turnhout en Bree hebben we een gespecialiseerd aanbod in sportvoeding en supplementen.  Fietsers, lopers, body - builders en mensen met een voorliefde voor krachttraining zullen ook op hun wenken bediend kunnen worden en over een zeer ruim gamma nutrition beschikken. Hiervoor kan je altijd tijdens de openingsuren van de shop bij ons terecht.  Na jouw eerste aankoop krijg je een W8CONTROL membership pass ( kortingskaart) die je recht geeft bij al je volgende aankopen van sportvoeding op 10% korting. Zo kunnen wij jou een scherpe prijs aanbieden op al onze sportvoeding.

Volg onze facebookpagina 'W8CONTROL Oud-Turnhout '  en instagrampagina 'W8CONTROL sportsnutrition' als  jouw focus sportvoeding en sportdiëten  is en blijf zo altijd up-to-date van nieuwigheden en acties.

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

NU EEN AFSPRAAK BOEKEN

>>>