top of page

€ 45 - 1ste gesprek, daarna € 12.5

À propos de ce service :

Hierin zijn wij absoluut de specialist van de Kempen. We vervangen hoofdzakelijk koolhydraten en vetten in eiwitten. Suikers gaan we elimineren. Ons lichaam gaat in KETO en hierdoor zal er een zeer snelle vetverbranding ontstaan met gewichtsverlies van vetmassa als gevolg.We hebben een super gevarieerd assortiment van eiwitproducten. Zo blijft jouw dieet echt leuk met al onze vervangers voor snoep en verleidingen.

Eerste intakegesprek + bodyscan: € 45.

Hierbij krijgt u een volledige deskundige uitleg, een professionele weging en al uw vragen worden beantwoord. Een intake gesprek duurt +/- 1 u.

Voor alle opvolggesprekken inclusief weging rekenen wij € 12.5 aan. Dit is op voorwaarde dat u de dieetproducten die u nodig hebt bij ons aankoopt. Indien u geen producten koopt bij W8CONTROL rekenen wij ons half uurtarief van € 25 aan voor een gesprek.

Resultaat door actieve vetverbranding

OPVOLGGESPREK : € 12.5

We evalueren in de opvolgafspraak de voorbije periode en we doen uiteraard telkens opnieuw een bodyscan en weging. Zo maken we de balans samen op om samen jouw doel te bereiken. We bespreken telkens opnieuw wat voor jou haalbaar is.

Hoofdzakelijk Eiwitproducten en groentjes

Tijdens dit dieet eten we hoofdzakelijk voeding met heel veel toegevoegde eiwitten en veel groentjes voor de vitaminen en vezels.

bottom of page