TEAM W8CONTROL

Team W8CONTROL bestaat uit een groep jonge enthousiaste medewerkers, ieder met zijn eigen vakspecialiteit. Zaakvoerders Iris Gevers en Koen Jonkers staan aan het roer van het schip. We stellen graag iedereen aan jullie kort even voor.  Een gezicht zegt vaak meer dan duizend woorden. In ieder geval, wij staan elke dag klaar om jou onze allerbeste service te geven.  Hier maken we duidelijk het verschil in de markt.  Bij ons kun je steeds terecht voor goede raad en het juiste advies met de glimlach.  We investeren in mensen omdat ons team voor jou écht het verschil kan maken.  Het draait steeds om jouw lichaam, en wat is er belangrijker dan dat?  Hier wil je zorg voor dragen en dat doe je enkel bij de beste.  Zo denken wij er alvast over.  Kom af, en wees welkom voor jouw gepaste dieet, sportvoedingsschema of E-fit training in onze winkels te Turnhout, Oud-Turnhout, Hoogstraten of Bree.

PHOTO-2020-09-19-13-59-25 2.jpg
LADY BOSS

Iris Gevers,

zaakvoerder en reeds 12 jaar gespecialiseerd in allround voedingsadvies. In haar vrije tijd kan je haar hondje BISQI en dochter Loïs altijd aan haar zijde vinden.  Iris kent het lichaam van binnen en buiten. Zij staat garant voor jouw succes bij W8CONTROL.  

IMG_6082.jpg
 MALE BOSS

Koen Jonkers,

staat in voor het algemene management van services en products.  Marketing, website, webshop en HR staan ook op zijn lijstje.  Tevens fitnessfanaat & autoliefhebber, sportvoedingsadviseur en gecertifieerd E-fit begeleider.

PHOTO-2020-09-19-13-59-26 3.jpg
FOODCOACH

Lotte Van Loon: Filiaalverantwoordelijke  Turnhout  en rechterhand van Iris .  Ze is een gepassioneerd fashionista en healthy foodfreak van nature. Met plezier helpt ze jou als klant alle dagen te motiveren en op weg naar jouw slank leven. Niet voor even, voor altijd.

b03070e5-a541-4a61-a1c3-e2bcb0040b39.JPG
FOODCOACH

Filiaalverantwoordelijke Oud- Turnhout : Anne De Vry, gediplomeerd diëtiste en 

gepassioneerd door gezonde voeding en bijna dagelijks te vinden in de gym.  Naast voedingscoach is zij tevens gecertifieerd E-fit begeleidster. Sportvoedingsschema's maakt zij met haar wedstrijdervaring als de beste!

PHOTO-2020-09-19-13-59-26 5.jpg
FOODCOACH

Leen Couwenbergh : filliaalverantwoordelijke Hoogstraten

Regelmatig te vinden op de zonnige Canarische eilanden en in haar vrije tijd op de tennisbaan.  Hoogstraten en omstreken neemt zij voor haar rekening.

PHOTO-2020-09-19-13-59-25 5.jpg
ALL ROUND 

Karen Heyman:

Onze allround duizendpoot die je kan tegenkomen in 1 van onze vestigingen. Als enthousiaste Flexi-Jobber maar met alle kennis als voedingscoach op zak kan zij jou ook perfect te woord staan in 1 van onze shops.

voedingscoach en efit begeleider Kim van W8control.jpg
 FOOD & EFITCOACH

Kim Marïen

Onze vaste voedingscaoch naast Anne in Oud-Turnhout.  Diabetes kent ze als de beste enin haar vrije tijd kan je aahr in de fitness of op haar koersfiets terugvinden. Na de training durft ze wel eens gas geven op een ritje met de motor .

Robin%20en%20Glenn_edited.jpg
Zaakvoerder Bree

Glenn Tielen:

Zaakvoerder en personal trainer van de vestiging in Bree en permanent daar te vinden.

Samen met zijn broer Robin staat hij garant voor voedings-  en trainingsschema's met eigen gym  en trainingsroom rechtreeks verbinden aan de shop 

W8conrol dieet en sportvoeding te Bree.j
Zaakvoerder Bree

Robin Tielen:

Zaakvoerder en personal trainer van de vestiging in Bree en permanent daar te vinden.

Samen met zijn broer Glenn staat hij garant voor voedings-  en trainingsschema's met eigen gym-  en trainingsroom rechtreeks verbonden aan de shop 

IMG_7684_edited.jpg
ALL ROUND 

Jynthe Van Gils:

Onze 2de allround duizendpoot die je kan tegenkomen in 1 van onze vestigingen. Als enthousiaste Flexi-Jobber maar met veel sport ervaring kan zij jou ook perfect te woord staan in 1 van onze shops.

Meisje Opnamen
ALL ROUND 

Rani Tophoven:

Onze 3de allround duizendpoot die je kan helpen met jouw product keuze.  Als enthousiaste jobstudent werkt zij tijdens schoolvakanties en op woensdagen in onze vestiging te Turnhout om onze winkel en stock tiptop in orde te brengen.